Flower in the sky

Ik ben de voorbije dagen bezig geweest met ideeën uit te werken voor mijn nieuwe site, die ik zou inzenden voor 2M08 maar het is telkens op niets uitgelopen. Behalve mijn laatste experiment. Dat is eerder op een wallpaper uitgelopen, die ik wel wil delen met jullie.
Het is een dualscreen wallpaper voor 1920 x 1200 resoluties. Bijgevolg zal de grote meerderheid de wally kunnen gebruiken als je die leuk vindt.

Preview
preview.jpg

Download
Dual 1920 x 1200 | zip
Fullsize formaat (om zelf naar eigen voorkeur te kroppen)

Veel plezier 🙂

Ronny

view all posts

Ronny is a freelance frontend developer with a wild passion for creativity and a relentless hate against flat design. Ronny spent years as a Flash developer before moving to HTML5 and rediscovering fun and happiness.

6 Comments Join the Conversation →


 1. Mattijs

  Leuk gedaan, en idd mooie wallpaper, niet te druk, en toch niet leeg, zo moet een wall zijn 🙂

  Reply
 2. Peter-Jan

  héél schoon 🙂 *cropt*

  Reply
 3. Inz

  Proper, mss iets voor de Sizing Servers klas die draaien er ook met multiple screens 😀

  Reply
 4. Ronny

  Vooral zeggen tegen hun 😀 (kga dan wel even mijn logo erop gooien 😀 )

  Reply
 5. Inz

  Hehe, nie da ik er iemand ken, maar tzou er wel goe staan 😀

  Reply
 6. Mattijs

  Heb hem net op mijn bureaublad gegooid, hij past echt mooi^^

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *